Betaalmethoden

Beveiligde internetverbinding bij betalingen

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en Krav Maga Specials.nl beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van je browser.

iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. De voordelen op een rij: Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.

 

CreditCards

Op Krav Maga Specials.nl kun je ook met je Nederlandse MasterCard, VISA en American Express kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. De voordelen op een rij: Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

PayPal

Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen.

PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

 

Is het veilig?

  • PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.
  • Waarom PayPal?
  • Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis
  • Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal
  • PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay.

Overschrijving

Krav Maga Specials.nl accepteert betalingen door middel van een bankoverschrijving. Indien u als klant kiest voor deze betaalmethode zal de status van uw bestellingen veranderen in "Wachten op betaling". Zodra de betaling door Krav Maga Specials.nl op haar rekening is ontvangen zullen wij manueel de betaling bevestigen. Per e-mail wordt u geïnformeerd over de status van uw bestelling en order.

 

Opmerking:

Banken brengen kosten in rekening voor een internationale overschrijving. Als klant bent u verantwoordelijk voor de kosten. Controleer bij uw bank wat de kosten en gepaste werkwijze is. In het geval van een betaling die niet alle kosten dekt kan dit resulteren in een order die niet wordt verstuurd. Voor internationale overschrijvingen kan u gebruik maken van de volgende (inter)nationale bankgegevens van Krav Maga Specials.nl:

Zodra u de betaling hebt uitgevoerd zoals hierboven houdt dan rekening met een verwerkingstermijn van 2-4 werkdagen voor de bank en 1 werkdag voor Krav Maga Specials.nl. Zodra de betaling door ons is ontvangen en de order is verwerkt krijgt u een melding per email.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »